Kurser og efteruddannelser

Kompetenceløft ernæringsassistenter

Syddansk Erhvervsskole og Svendborg Erhvervsskole udbyder i samarbejde en række kurser omkring efteruddannelse målrettet ansatte i storkøkkener.

Kurset er opdelt i 3 moduler (se nedenfor) og de nærmere datoer er som angivet i beskrivelsen ovenfor samt i kursusarket.

Modul 1

Sensorik

sensorik - kvalitet, smag og behag fag 43400 - 5 dage

Økologi

Det økologiske køkken fag 30265 - 5 dage

Kommunikation

kommunikation i teams fag 45366 - 3 dage

Håndtering af data i virksomhedens IT-systemer fag 45563 - 2 dage

 

Modul 2

Måltidet

Ernæring, fedt og psyke fag 42486 - 5 dage

Optimering af produktion i institutionskøkkenerne fag 46861 - 3 dage

Ergonomi

Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job fag 40392 - 2 dage

Bæredygtighed

Bæredygtighed i storkøkkener - kunden i centrum fag 42818 - 3 dage

Kunden

Service i institutionskøkkener - kunden i centrum fag 46501 - 2 dage

 

Modul 3

Diæter

Diæter ved fysiologiske forandringer fag 42483 - 5 dage

Hygiejne

Ledelse af hygiejne og egenkontrol fag 47480 - 4 dage

Måltidet

Ernæring, fedt og psyke fag 42486 - 3 dage ( de 2 andre dage blev afholdt på modul 2)