Kursusmodul.ef.dk

AMU Nordjylland

Servicefagene

Servicefagene hos AMU Nordjylland omfatter områderne Køkken, hotel og kantine, Rengøring samt Social- og Sundhed. Her kan du bl.a. lære om alt fra spændende salater, supper og saucer til effektive rengøringsteknikker, ergonomi og positiv stresshåndtering. Find dit kursus her på siden:

AMU kurser Antal hold Status
IDV Førstehjælp og brandbekæmpelse 0 Kontakt skolen
Danske tapas 3 Ledige pladser
Rengøring og skadeservice: Løsøre 0 Kontakt skolen
Videndeling og læring for medarbejdere - Efteruddannelse for forflytningsvejledere 0 Kontakt skolen
EGU-forløb, 2. skoleperiode 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 070518 0 Kontakt skolen
Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO 0 Kontakt skolen
Rengøring af lokaler og inventar med særlig snavs 0 Kontakt skolen
Ergonomi inden for fag/ufaglærte job - BARIATRI 1 Optaget
EGU-forløb, 1. skoleperiode 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 050418 0 Kontakt skolen
'Mad som i gamle dage' for storkøkkener 0 Kontakt skolen
Højderengøring 0 Kontakt skolen
Ergonomi - FORFLYTNINGSVEJLEDERUDDANNELSEN 1 Ledige pladser
EGU-forløb, 1. skoleperiode FVU-del 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 040618 0 Kontakt skolen
Mad til børn - sunde børn 0 Kontakt skolen
Rengøringsmidler og materialekendskab m.m 0 Kontakt skolen
Forflytningsvejleder / 3 dage 1 Optaget
RKV rengøring/serviceassistent 040518 0 Kontakt skolen
Sund og velsmagende mad til voksne 2 Ledige pladser
Rengøringsplan 0 Kontakt skolen
Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 040418 0 Kontakt skolen
Søde sager i restaurant og kantine 2 Ledige pladser
Arbejde på patienthotel 0 Kontakt skolen
Fokus på positiv stresshåndtering 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 030418 0 Kontakt skolen
Ergonomi fag/ufaglærte job -Velvære og Trivsel 1 Ledige pladser
Rengøring og skadeservice: Vand, fugt, skimmel 0 Kontakt skolen
RKV rengøring/serviceassistent 010618 0 Kontakt skolen
Reducering af madspild 0 Kontakt skolen
Måling og vurdering af rengøringskvalitet 0 Kontakt skolen
Handicaphjælper AMU/SOSU Nord 1 Ledige pladser
Menusammensætning 2 Ledige pladser
Rengøring og skadeservice: Skade dokumentation 0 Kontakt skolen
Ergonomi fag/ufaglærte-Grundlæggende forflytning 1 Ledige pladser
Sandwich og caféretter 3 Ledige pladser
Rengøring og skadeservice: Sikkerhed 0 Kontakt skolen
Ergonomi - Handicaphjælper/Bruger 2 Ledige pladser
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 0 Kontakt skolen
Rengøring og skadeservice: Midler og maskiner 0 Kontakt skolen
Ergonomi inden for fag/ufaglærte job - Brush-Up 1 Ledige pladser
Rengøringsmidler og materialekendskab m.m. 0 Kontakt skolen
Økologi og bæredygtighed i restauranten 0 Kontakt skolen
Vask og vedligehold af brugstekstiler 0 Kontakt skolen
Mødet med mennesker i sorg og krise 0 Kontakt skolen
Årstidernes råvarer i måltiderne 3 Ledige pladser
Vinduespolering 0 Kontakt skolen
Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 0 Kontakt skolen
Ren- og vedligehold af busser 0 Kontakt skolen
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 0 Kontakt skolen
Rengøring af boligtekstiler 0 Kontakt skolen
Årstidens buffet - til alle anledninger 0 Kontakt skolen
Mikrofiberrengøring 0 Kontakt skolen
Sundere valg på menukortet 0 Kontakt skolen
Individuel kompetencevurdering SA 0 Kontakt skolen
Smoothies og små måltider To Go 0 Kontakt skolen
Daglig erhvervsrengøring 2 Ledige pladser
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr 0 Kontakt skolen
God ergonomi i rengøringsarbejdet 1 Ledige pladser
Næringsrige retter med fuldkorn 0 Kontakt skolen
Periodisk rengøring 0 Kontakt skolen
Råvarer i køkkenet 1 Ledige pladser
Grundlæggende rengøringshygiejne 0 Kontakt skolen
Kreative retter med korn og spirer 0 Kontakt skolen
Hospitalshygiejne 0 Kontakt skolen
Danske egnsretter på menuen 2 Ledige pladser
Optimering af rengøringsmetoder og arbejdsgange 1 Optaget
Almen fødevarehygiejne 15 Ledige pladser
Hygiejne på skoler og institutioner 0 Kontakt skolen
Almen fødevarehygiejne for 2 sprogede 1 Ledige pladser
Oliebehandlede gulve 0 Kontakt skolen
Prisberegning i den daglige madproduktion 0 Kontakt skolen
Periode- og grundrengøring 0 Kontakt skolen
Almen fødevarehygiejne - E-learning 0 Kontakt skolen
Personlig planlægning af rengøringsarbejdet 1 Ledige pladser
Årstiden grønt til retter med næring og smag 0 Kontakt skolen
Polishbehandlede gulve 0 Kontakt skolen
Nyt nordisk køkken 2 Ledige pladser
Rengøring af fødevarevirksomhed 0 Kontakt skolen
Bagværk i restaurant og kantine 3 Ledige pladser
Rengøring af maskiner i non-food industrien 0 Kontakt skolen
Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 1 Ledige pladser
Rengøring af renrum 0 Kontakt skolen
Det kreative kolde køkken 0 Kontakt skolen
Rengøring af transportmidler 0 Kontakt skolen
Diæt- og allergikost 1 Ledige pladser
Rengøringsmidler og materialekendskab 2 Ledige pladser
Grundtilberedning i restaurant og kantine 2 Ledige pladser
Rengøringsudstyr og -metoder 1 Ledige pladser
Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 2 Ledige pladser
Service i rengøringsarbejdet 0 Kontakt skolen
Smørrebrød - nu og i fremtiden 3 Ledige pladser
Sidemandsoplæring 0 Kontakt skolen
Supper og saucer i restaurant og kantine 1 Ledige pladser
Sikkerhed og førstehjælp ved rengøringsarbejde 0 Kontakt skolen